Akce Praha 3.11

October 11, 2022, 6:26 pm

< Zpět,, Mám ráda místo, kde žiji" Rybníky, Rokytka, kyjský kostel, Doubravka, místa kolem nás, která ve svých verších zachytila Jitka Bonaventurová a k nimž namalovala obrázky Alena Novotná. Přijďte se podívat do Galerie 14 na výstavu ZRCADLENÍ, vernisáž je 3. 11. od 17 hod. Výstava potrvá do 25. Otevřeno je od úterý do čtvrtka vždy od 14 do 18 hod. Více informací Autor: Datum konání akce: 3. 2021 17:00 Cena: vstup volný Kč Adresa: Galerie 14, náměstí Plukovníka Vlčka 685/10, Černý Most

Pozvánka na akci Skřítkohraní – 3.11.2021 – ŠKOLY PRAHA 3

Bohužel, pro zvolené období, typ a lokalitu nemáme v tuto chvíli v systému žádné odpovídající akce...

  1. Akce praha 3.11
  2. Akce praha 3.1.4
  3. Skin so serum na řasy film
  4. Výstava v Galerii 14 « Život na Praze 14
  5. Akce praha 3.11 z
  6. Michal Hrůza - Zakázané uvolnění - Text
  7. Akce praha 3.1.2
  8. Potraviny a drogerie z Německa - nakupsivnemecku.cz

Máme tu čas Halloweenu a Dušiček. Čas dýní, kostýmů a také návštěv hřbitovů, kde vzpomínáme na své blízké. Každá země tyto svátky slaví jinak. A vy to máte možnost poznat 🙂 Akce Prahy hravě NE 4. 11. 2018, 14:00, Střelecký ostrov A jako obvykle pro vás máme naše akce! Chtěli byste se o Praze něco dozvědět zábavnou formou? Něco málo vyplníte, něco se dozvíte a něco si vyrobíte! Nezapomeňte si rezervovat místo. V sobotu vás čeká procházka s názvem Stará Praha a my. Těšíme se na vás! 🙂 Více na PRAHA HRAVĚ. Podzimní výstava stovek modelů mašinek v Pečkách SO a NE 3. a 4. 10. 2018, 9:30 – 16:30, Pečky u Prahy Máte rádi vláčky? Pak právě pro vás je určena tato výstava. V provozu uvidíte deset modelových kolejišť, představí se vám muzeum modelové železnice od šedesátých let, uvidíte ručně postavené modely místních modelářů, ukázky stavby modelových kolejišť. Rovněž si budete moct koupit železniční modely a doplňky k modelové železnici. Více na VLÁČKY PEČKY. Mexické dušičky v Náprstkově muzeu v Praze SO 3.

– 10:00. Bez rezervace půjdete na kratší trasu, kde nejsou časové rozestupy. Více na KOUZELNÝ SVĚT SKŘÍTKŮ. Svátek světel Diwali v Zoo Praha SO 3. 2018, od 15:45, ZOO Praha 1 Víte co je to Diwali? Je to jeden z nejznámějších a nejbarvitějších indických svátků – svátek světel. Údolí slonů v Zoo Praha s hinduistickým chrámem ašrám je ideálním místem, kde si můžete tento svátek připomenout. Čeká vás lampionový průvod spojený s noční prohlídkou zoo. Trasa povede skrz spodní část zoo, poté vyhlídkovou cestou – Zakázankou na Oboru a bude ukončena ve slavnostně nasvíceném Údolí slonů. Tam na vás čeká kouzelná ohnivá show v podání skupiny Hellfire. Dozvíte se také zajímavosti o svátku Diwali a odnesou si svoji vlastní mandalu na samolepce. Více na ZOO Praha.

Miroslav VILÍMEC / housle, Jarmila VLACHOVÁ / akordeon. Koncert č. 10 v rámci 25. ročníku MHF Žižkovský nekonvenční podzim. Předprodej vstupenek výhradně v TRAFICE — Táboritská 26, Praha 3, tel. : 728 115 092 a v místě konání koncertů 1/2 hodiny před začátkem koncertu.

Výstava v Galerii 14 « Život na Praze 14

2018, 12:00 – 20:00, Náprstkovo muzeum asijských, afrických a amerických kultur Co takhle se podívat, jak se slaví svátek Dušiček v Mexiku? Velvyslanectví Mexika v ČR pro vás připravilo tuto nevídanou akci v Náprstkově muzeu v Praze. Čeká vás výstava "Oltáře mrtvých" a bude připraven bohatý program plný hudebních a jiných aktivit, stejně jako kreativní dílny spojené s touto tradicí. Více na MEXICKÉ DUŠIČKY. Noční strašidelný les – stezka odvahy Ďáblický háj SO 3. 2018, 17:00 – 20:00, Praha Ďáblice1 Bojíte se rádi? Máte pro strach uděláno? Temný podzimní večer, hustý černý les – ideální místo, kde se člověk může potkat se strašidly! Malé děti od 4 let a bojácní startují od 17:00 do 19:00 hodin, nebojácní od 19:30 do 20:30 hodin. Děti do 12 let startují v doprovodu rodičů. Trasa je dlouhá zhruba 2 km. Nazapomeňte si vzít baterku. Start a cíl je na rozcestí Ďáblický háj, cca. 500 m od konečné zastávky tramvaje Kobylisy (značeno fáborky od konečné tramvaje). Rezervace času startu nutná na e-mailu: do 3.

pátek 3. 6. 16:00 – 19:00 DDM Praha 9, pracoviště Černý Most Brána do kouzelné říše se opět otevírá. Kouzelná zahrada se svými obyvateli z pohádkové říše láká všechny statečné děti, aby splnily nesnadné úkoly a vysloužily si tak královskou odměnu. Svět nadpřirozených bytostí, kde vládnou hodný král s královnou, se strachuje o svou budoucnost. Každý den zmizí z pohádkové říše jedna nadpřirozená bytost. Vydejte se společně se svými dětmi na cestu pohádkovou zahradou a poznejte taje ukryté v pohádkách. Pro děti je připraveno 8 pohádkových stanovišť a rodiče si mohou své znalosti prověřit na pohádkovém kvízu. Věk: 3 – 11 let Cena: 60 Kč Cena obsahuje: Program, materiál, odměny Na akci je možné se přihlásit předem v informační kanceláři DDM nebo na webových stránkách DDM Praha 9. Lístky bude možné koupit i v místě konání akce. Přihlásit se online Fotogalerie z minulých ročníků: Pohádková zahrada 19. 5. 2017 Pohádková zahrada 28. 5. 2016 Pohádková zahrada 26. 5. 2015 Pohádková zahrada 29. 5.

Navigace pro příspěvek

Přes třicet let působil na Stavební fakultě ČVUT, kde zavedl výuku DPZ. Od roku 2003 byl deset let vedoucím katedry aplikované geoinformatiky a kartografie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. V roce 1990 založil geoinformační firmu Gisat. Kromě jiného byl vedoucím kolektivu, který vytvořil první československou verzi databáze CORINE Land Cover. Založil Českou kosmickou kancelář a zastupoval Českou republiku v odborných orgánech Evropské komise, Evropské agentury životního prostředí (EEA) a Evropské kosmické agentury (ESA). V letech 2012 až 2016 byl viceprezidentem Mezinárodní astronautické federace (IAF). Kulatý stůl k 30 letům GIS Esri v ČR (středa 15. 45–16. 30) V letošním roce uzavíráme třetí dekádu Konferencí GIS Esri v ČR. Pojďte se s námi při příležitosti tohoto výročí ohlédnout zpět do doby počátků našich setkání a zároveň i za třiceti lety GIS Esri v České republice. Pozvání k panelové diskusi přijaly následující osobnosti českého GIS: Partner konference

Popis O PŘEDSTAVENÍ Slavná herečka Lydia Martinová během svého posledního představení Čechovova "Višňového sadu" uzavírá svoji kariéru a téměř mimoděk bilancuje i svůj život. Chystá se totiž vdát za švýcarského bankéře Charlese a odejít s ním na odpočinek do Ženevy. Svůj úmysl vyhlásí veřejně, a tak není divu, že před přestavením ji navštíví i její bývalý manžel Paul. Lydia před představením postupně propadá lehké melancholii, když si uvědomuje, že ovace, kterými ji diváci onen večer dvojnásob zahrnují, jsou poslední, kterých se jí dostává. Navíc se ukazuje, že v jejím vztahu s Paulem ještě nepadlo poslední slovo... OBSAZENÍ A TVŮRCI Překlad: Jitka Sloupová Režie: Martin Vokoun. Dramaturgie: Kristýna Čepková Výprava: Agnieszka Pátá-Oldak Hrají: Ilona Svobodová, Ondřej Volejník